Cine sunt eu? Eu sunt o visatoare care a decis sa dea sansa dupa sansa visului ei.

Numele meu este Nechita Carmen Andrada, sunt nascuta in orasul Targu-Jiu, iar in prezent locuiesc in Bucuresti.

De ce am ales Bucurestiul? Eliminand toate stereotipurile legate de acest oras, eu consider ca se potriveste cel mai bine pentru mine deoarece sunt la fel de agitata si plina de viata ca el.

Ce as mai putea spune despre mine? Ei bine, eu sunt o fire foarte deschisa, spontana, realista, sociabila, increzatoare in fortele proprii, autodidacta si responsabila. Sunt un cumul de sentimente si emotii contradictorii, bipolare, greu de inteles, dar mereu am fost, sunt si voi fi eu. Eu, fata care inca stie si poate sa viseze.

De ce blogger-ita? Pentru ca imi place! Imi place sa scriu, sa citesc, sa ma informez, sa aflu lucruri frumoase pe care sa le impartasesc cu altii, sa imi fac viata mai usoara si sa o fac si pe a altora mai usoara. Am o imaginatie debordanta, creez si traiesc din creatie.

Cum a inceput totul? Pasiunea mea pentru scris a inceput pe la 12 ani si s-a dezvoltat in timp, practic am crescut impreuna si fiecare a evoluat in felul ei, eu m-am maturizat, ea s-a amplificat. Acum este timpul ca ea sa se manifeste, asa ca am decis sa ii creez un spatiu ideal in care sa isi spuna cuvantul. Acum pornim impreuna intr-o calatorie fara destinatie, dar cu siguranta plina de peripetii. Nu se stie unde vom ajunge, dar eu o voi ajuta in felul meu, iar ea va fi cea care ma va face sa simt complet implinita.

Calatorim doar noi doua? NU! Aici incepe un drum pe care pornim impreuna cu totii. Eu, pasiunea mea pentru scris si voi, toti cei care veti decide sa ne urmati si sa fiti alaturi de noi in aceasta aventura. Voi sunteti una dintre cele mai importante componente ale acestei calatorii si va invit sa-mi spuneti mereu ce va place, ce nu va place, ce ganditi, ce va doriti, ce ati schimba, astfel incat NOI sa ne simtim cat mai bine impreuna si sa avem doar de castigat.

Cu ce motto pornim? Scurt si la obiect, cum imi spun mie in fiecare dimineata asa va spun si voua acum: Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima zi din ea!

 
 
87b8ad91-0b1f-47e7-9f37-9099f35f72d1
WhatsApp Image 2020-04-06 at 20.34.31 (2)
WhatsApp Image 2020-04-06 at 20.34.31 (4)
 
 
 
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial